SELSKABER
Ønsker du at afholde et særligt arrangement eller selskab i unikke omgivelser? Så er det muligt at booke Restaurant Maagen til dit næste event.
Vores restaurant tilbyder en hyggelig atmosfære og lækker mad, hvilket gør den til det perfekte sted at holde alle former for selskaber.Uanset om det er en fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bare en hyggelig sammenkomst med venner og familie, kan vi skabe de perfekte rammer for din begivenhed.
Vi tilpasser menuen og indretningen efter dine ønsker, så du kan føle dig tryg ved, at alt bliver tilrettelagt til din tilfredshed. Vores dygtige personale står klar til at betjene dig og dine gæster, så I kan fokusere på at nyde hinandens selskab og den gode mad.
Bemærk venligst, at vi har et minimumskrav på 15 kuverter ved bestilling af mad ud af huset.
Forretter:
– Maskeret blomkål m. rejer & krydderurtedressing. 95,-
– Kold dampet laks m. friske urter, rejer, urtedressing. 105,-
– Tunmousse m. rejer, krydderurtedressing. 90,-
– Croissant m. hønsesalat & ananasring eller rejesalat. 100,-
– Cremet hummersuppe. 135,-
– Kartoffel/porresuppe m bacon & purløg. 98,-
– Tarteletter m. høns i asparges. 89,-
– Klassisk rejecocktail. 95,-
– Klar oksekødssuppe m. mel og kødboller & urter. 89,-
– Aspargessuppe. 89,-
– Rørt tatar af okseinderlår. 125,-
– Oksehalesuppe m. urter. 105,-
– Varmrøget laks m. urter, rejer & rygeostcreme. 105, –
– Cremet champignonsuppe m. sprøde croutons. 95,-
– Løgsuppe m. gratineret brød. 105,-
– Indbagt laks m. urter, hertil lun spinatcreme. 115,-
– Kold røget laks m. urter, rejer & rygeostcreme. 110,-
– Carpaccio af okseinderlår m. pesto & parmesan. 110,-
– Ristet brød m. svampe, nødder & ost. 90,-
– Hvidvinsdampet torsk m. urter & sennepscreme. 125,-
– Hønsesalat anrettet på en bund af salat, pyntet m.
bacon & ananasring. 95,-
Helstegt pattegris:
275,- pr. pers.
Til kødet serveres der gammeldags flødekartofler , kold
kartoffelsalat, mixed salat m. dressing , hjemmebagt
brød , broccolisalat , tomatsalat , pastasalat.
Med i prisen er udskæring af kød , og opsætning af
buffet.
Min 25 personer v. bestilling
Ønskes flere slags kød , andre tilbehør , så kan det også
sagtens lade sige gøre.
Forret / Desset / Natmad – kan også arrangeres.
Hovedretter:
– Rødvinsbriseret okseculotte m. rodfrugter, sauce
bordelaise & hasselbagt kartoffel. 235,-
– Dansk bøf m. bløde løg, hvide kartofler, brun sovs,
røde piger & hjemmelavet agurkesalat. 175,-
– Gammeldags kalvesteg m. hvide og brunede
kartofler, vildtflødesovs, bønner, waldorfsalat, surt
& sødt. 190,-
– Stegt flæsk m. persillesovs. 185,-
– Braiseret Oksebryst m. peberodssovs & hvide
kartofler, hertil røde piger. 179,-
– Hjerter i flødesovs m. kartoffelmos, surt og
sødt. 205,-
– Stegt kalvelever m. bløde løg & flødesovs, hvide
kartofler & hjemmesylt. 205,-
– Ossobuco m. kartoffelmos. 210,-
– Svinekam stegt som vildt m. hvide og brunede
kartofler vildtflødesovs, bønner, waldorfsalat, surt
& sødt. 190,-
– Helstegt lammekølle m. gammeldags
flødekartofler, urter & mixed salat. 205,-
– Rygfilet af Krondyr m. pillede aspargeskartofler,
bønner med bacon og perleløg, vildtflødesauce,
tyttebær & hjemmelavet agurkesalat. 255,-
– Hel pandestegt rødspætte m. citron, hvide
kartofler & persillesovs eller brunet smør. 240,-
– Skinkesnitzel m. brasede kartofler, ærter,
smørsauce eller brun sovs, hertil dreng m.
citron/kapers/benfri sild. 205,-
– Oksemørbrad Wellington serveret m. pommes
Anna, sauce bordelaise, grønsalat m. vinaigrette. 265,-
– Benløse fugle i flødesauce m. kartoffelmos &
ribsgele. 205,-
– Helstegt oksehøjreb m. bagekartoffel &
kryddersmør, sauce bearnaise & mixed salat. 245,-
– Beuf Stroganoff m. kartoffelmos. 210,-
– Coq au vin m. bacon, perleløg og champignon,
serveret m. groft brød. 205,-
– Mørbradgryde m. pølser og bacon, hertil ovnbagte
kartofler. 205,-
– Gammeldags kylling steg m. persille, brun sovs,
hvide kartofler, hjemmelavet agurkesalat &
rabarberkompot. 190,-
– Flæskesteg m. sprød svær, hvide & brunede
kartofler, sovs, rødkål, svesker, franske kartofler &
surt. 190,-
– Gammeldags oksesteg m. glaseret perleløg,
bønner, hvide kartofler, sovs, surt & sødt. 180,-
– Helstegt kalvefilet m. petitkartofler vendt på panden m. valnødder/løg/bacon, whiskysauce, hertil ristet svampe & tomatsalat m. mozzarella & oliven. 245,-
– Gammeldags hvidkålsrouletter m. Hvide kartofler, sovs & tyttebær. 175,-
– Boller i karry m. ris. 165,-
– Karbonader m. stuvet ærter/gulerødder & hvide
kartofler, hertil røde piger. 175,-
– Kalvefrikassé m. pillet aspargeskartofler. 185,-
– Braiseret svinekæber i stærk øl m. ovnbagte
kartofler & urter. 205,-
– Kogt hamburryg m. stuvet asparges, hvide
kartofler & friske grøntsager. 175,-
– Kogt torsk m. sennepssovs & hvide kartofler, samt
div. tilbehør. 240,-
– Frikadeller & medister m. stuvet hvidkål & hvide
kartofler, hertil røde piger. 160,-
– Forloren hare m. bacon, hertil friske grøntsager,
hvide kartofler, sovs, surt & sødt. 180,-
– Stegte ål m. stuvet kartofler & røde piger (pris efter sæson)
– Udbenet dyrekølle m. persille & hvidløg, hertil
hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, sovs,
bønner, surt & sødt. 220,-
Desserter:
– Pandekager m. is & bærkompot. 105,-
– Gammeldags ostelagkage m. kirsebær. 95,-
– Stort Ostebræt m. 5 slags oste , hjemmesylt , kiks, brød
& smør. 130,-
– Gammeldags æblekage m. makroner & flødeskum. 85,-
– Citronfromage. 85,-
– Valnødtærte m. drænet yoghurt. 95,-
– Klassisk lagkage m. chokolade, vaniliecreme & flødeskum. 55,-
– Chokolade brownie m. is & frugt. 105,-
– Ymerfromage m. mandler , hertil lun kirsebærsauce. 85,-
– Vaniljeis m. jordbærsovs. 95,-
– Panna cotta m. rabarbergele. 105,-
– Rabarbertrifli m. brændt marengs. 105,-
– Tiramisu. 110,-
– Hjemmebagt æblekage m. vaniljecreme. 85,-
– Rådhuspandekager. 105,-
– Rødgrød m. fløde. 85,-
– Jordbærtærte m. vaniljecreme 95,-
– Hjemmebagt vandbakkelse m. fyld efter eget ønske.
105,-
– Nøddekurv m. is &frugt 105,-
Natmad:
Brændende kærlighed m. røget bacon, løg, purløg & røde piger. 95,-
Biksemad m. spejlæg, hertil friskbagt rugbrød , røde piger. 95,-
Gullasch m. kartoffelmos. 95,-
Croissant m. hønsesalat & ananasring , eller , rejesalat. 100,-
Cremet hummersuppe. 135,-
Kartoffel/porresuppe m bacon & purløg. 98,-
Tarteletter m. høns i asparges. 89,-
Aspargessuppe. 89,-
Rørt tatar af okseinderlår. 125,-
Pølse bord m. 5 slags pålæg & salater, lun leverpostej & frikadeller, hertil brød & smør. 165,-
Frikadeller m. kold kartoffelsalat & røde piger. 85,-
Oksehalesuppe m. urter. 105,-
Klar oksekødssuppe m. mel og kødboller & urter. 89,-
Cremet champignonsuppe m. sprøde croutons. 95,-
Gule ærter. 155,-
Løgsuppe m. gratineret brød. 105,-
Uspc. Smørrebrød. 120,-
Alm. Ost eller rullepølse på franskbrød. 45,-
Stærk ost på franskbrød m. sky & løg , sennep. 55,-
Forloren skildpadde m. smilende æg & groft brød. 165,-
Lasagne. 85,-
Hotdogs. 95,-
Burger (byg-selv) 105,-
Chili con carne. 105,-
Brunch:
Friskbagt brød. Div blanede rundstykker,
franskbrød, rugbrød & smør.
Blanede basser.
Pandekager m. sirup.
Ferskrøget laks m. fynsk rygeostcreme.
Hjemmelavet lun leverpostej m. bacon & champignon.
Røræg m. stegte brunchpølser.
Stort ostebræt m. div. hjemmesylt , marmelader og lign.
Pålægsfad m. div. Pølser & stegte.
Youghurt m. skovbærkompot.
Frisk frugt.
Kaffe/the/juice/mælk
285,- pr. person
Min 25. personer v. bestilling
Frokostbuffet
Hvid sild m karrysalt
Æg m. mayonaise & håndpillet rejer.
Rødspætte m. remoulade
Tarteletter
Lun leverpostej
Ribbensteg m. rødkål
3 slags ost m. frugt , solbærsyltetøj & hjemmelavet sennep.
Inkl. Hjemmebagt brød & smør/fedt.
265,- pr. person.
Buffet 1
Kold dampet laks m. rejer, asparges & krydderurtedressing.
Tarteletter m. høns i asparges.
Hjemmebagt brød & smør.
Glaseret skinke m. flødekartofler, mixed salat & dressing.
Helstegt oksehøjreb m. hjemmelavet kold kartoffelsalat, pandestegte bønner m. bacon & løg.
Chokoladebrownie m. vanilieis & råsyltede bær.
375,- pr. person
Buffet 2
Laksesymfoni. Koldrøget & varmrøget laks m.
rygeostsalat, rejer & asparges.
Carpaccio af okseinderlår m. basilikumspesto & parmesan.
Hjemmebagt brød & smør.
Rosastegt kalvefilet m. pandestegte små kartofler m.
timian & hvidløg.
Tomatsalat. Hertil sauce bordelaise.
Langtidsstegte kyllinger m. urter & akaciehonning.
Focciabrød & broccoliesalat.
Islagkage m. flødeskum, frisk frugt & karameliseret nødder.
425,- pr. pers.
Smørrebrød
Uspecificeret håndmadder. 33,-
Uspecificeret smørrebrød. 45,-
Tatar af okseinderlår. 125,-
Røget ål. 110,-
Franskbrød m. ost eller rullepølse. 40,-
Franskbrød m. gammel ost, fedt, sky, løg & hjemmelavet sennep. 55,-
Franskbrød m. koldrøget laks , rygeostsalat & asparges. 90,-
Franskbrød m. gravet laks , rævesovs & røræg. 90,-
Pålægsplanke
5 slags pålæg m. tilhørende salater & hjemmesylt.
Lun leverpostej m. bacon & champignon.
Mørbradbøf m. bløde løg & hjemmelavet
agurkesalat.
Inkl. Brød & smør.
225,- pr. person.
Tilkøb af osteplanke:
3 slags ost , frisk frugt & hjemmesylt. 115,-
Jagtmenu:
Biksemad m. spejlæg, hertil friskbagt rugbrød , røde
piger. 125,-
Gullash m. kartoffelmos. 135,-
Dansk bøf m. bløde løg , hvide kartofler , brun sovs ,
røde piger & hjemmelavet agurkesalat. 145,-
Klar oksekødssuppe m. mel og kødboller & urter. 100,-
Aspargessuppe. 95,-
Kartoffel/porresuppe m bacon & purløg. 105,-
Brunkål. 145,-
Skipperlabskovs. 125,-
Gule ærter. 165,-
Vildtragout m. perleløg & bacon , hertil ovnstegte
kartofler & røde piger. 155,-
Sammenkogt ret m. bacon & pølser , hertil ris. 125,-
Uspc. Smørrebrød m. smør eller fedt. 30,-
Alm. Ost eller rullepølse på franskbrød. 35,-
Stærk Ost m. sky & løg , sennep. 40,-
Gammeldags hvidkålsrouletter m. Hvide kartofler , sovs
& tyttebær. 150,-
Forloren skildpadde m. smilende æg & groft brød. 185,-
Boller i karry m. ris. 115,-
Karbonader m. stuvet ærter/gulerødder & hvide
kartofler, hertil røde piger. 135,-
Gammeldags oksesteg m. glaseret løg, bønner, sovs,
hvide kartofler, surt & sødt. 155,-
Ønskes et Nak & Æd arrangement ude på jagten , er alt
muligt , spørg endelig.
